//cdn.globalso.com/owon-pet/欧万1.jpg
//cdn.globalso.com/owon-pet/ouwan21.jpg
//cdn.globalso.com/owon-pet/ouwan31.jpg
about
bab kita

Profil perusahaan

Care kanggo pets & kulawarga
"OWON SmartPet" darmabakti kanggo ngasilake produk sing migunani kanggo nggampangake sampeyan ngurus kewan.
- Nduwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo ngembangake produk kewan pinter sing apik, apik gayane lan prasaja kanggo ningkatake kesehatan lan urip pets sampeyan.
- Nggabungake teknologi omah cerdas sing canggih karo syarat kesehatan pet profesional kanggo ngembangake produk sing cocog karo gaya urip sampeyan.
"OWON SmartLife" "OWON SmartPet" afiliasi karo Teknologi OWON (bagean saka LILLIPUT Group), minangka Produsen Desain Asli sing disertifikasi ISO9001, BSCI sing spesialisasine ing desain lan manufaktur produk elektronik lan IoT wiwit 1993.

liyane

persediaan pet

Care kanggo pet lan kulawarga

  • 1.4 L Automatic Water Fountain SPD-3100-M

    1.4 L banyu mancur otomatis SPD-3100-M

  • Smart Cat/Dog Water Fountain SPD-2100-M

    Smart Cat / Dog Water Fountain SPD-2100-M

    ▶ Fitur Utama: • Kapasitas 2L – Nyukupi kabutuhan banyu pets.• Mode dual – SMART / NORMAL SMART: kerja intermiten, supaya banyu mili, nyuda gangguan lan konsumsi daya.NORMAL: kerja terus menerus 24 jam.• Filter kaping pindho - Filter stopkontak ndhuwur + filtrasi aliran bali, nambah kualitas banyu, nyedhiyani pets banyu seger mlaku.• pump bisu - pump Submersible lan sirkulasi banyu nyedhiyani kanggo operasi sepi.• Awak dibagi-aliran – Awak lan ember dipisahake supaya gampang ngresiki...

  • Tuya Smart Pet Feeder 2200-WB-TY

    Tuya Smart Pet Feeder 2200-WB-TY

    Smart Pet Feeder Jaga kewan luwih apik!Tuya App 5L Kapasitas Pangan WiFi Remote Control Duplikat Pasokan Kontrol Bluetooth Rekaman & Puter maneh Otomatis & Manual Rencana Pakan 5L Kapasitas Pangan Gedhe Jadwal Pakan Pakan sing akurat Nganti 10 dhaharan saben dina, nyebarake nganti 1-12 porsi saben dhaharan Sambungan Bluetooth Sambungake bluetooth ing 10 meter Entuk pakan remot Rekaman & Puter maneh Puter pesen swara nalika mangan Duplikat Pasokan Dhukungan daya DC lan baterei ...

  • Tuya Smart Pet Feeder 2000-W-TY

    Tuya Smart Pet Feeder 2000-W-YOU

    Smart Pet Feeder Jaga kewan luwih apik!Notifikasi Video Real-time WiFi Remote Control Rekaman & Playback Rencana Feed 7.5L Kapasitas Pangan Duplikat Pasokan VIDEO REAL-TIME 160°HD night vision wide-angle kamera 7.5L KAPASITAS GEDE Desain lawang pindho bisa njaga panganan kewan seger Cocog minangka panyimpenan pangan pet laras JADWAL PAPAN Pakan sing Akurat Nganti 8 dhaharan saben dina, nyebarake nganti 1-30 porsi ...

liyane

kabar

warta paling anyar

liyane
pitakon